2020. augusztus 27., csütörtök

Caterpillar CAT S62 Pro Dual Sim Black EU - Jelenlegi ára: 223 190 Ft

Caterpillar CAT S62 Pro Dual
 
 
 
A Cat S62 Pro egy többfunkciós eszköz. Profi hőképeket biztosít egy gombnyomásra, mindezt egy strapabíró készülékházba zárva. Mindig készen áll.
A Cat S62 Pro számos fejlesztésen esett túl elődéihez képest, így jóval érzékenyebben reagál a hőmérséklet-változásra és tisztább, élesebb képet ad.
Az 5, 7"-es FHD+ (18x9) kijelző mellett 6 GB RAM,  128 GB belső tárhely és ujjlenyomat-olvasó található a készülékben. Gyorsabb processzorának, az Android 10 mobil operációs rendszernek és az optimalizált akkumulátornak köszönhetően a Cat S62 Pro minden feladatban megállja a helyét.
A jelenleg elérhető legjobb felbontású hőkamera, a FLIR Lepton 3. 5 professzionális szintű érzékelő 400%-kal több pixellel bír. Mindezt a FLIR VividIR technológia egészíti ki az éles, kiváló felbontású hőképekért, így könnyebben beazonosíthatóak a nyirkos felületek, az elégtelen szigetelés, a szivárgás, a túlmelegedett pontok, a rövidzárlat, a dugulás vagy az emelkedett hőmérséklet.
A hőfelvételeket a főkamera felvételeivel együtt is megnézhetjük. A Cat S62 Pro hátlapján 12 MP-es Sony duál pixel kamera található, emellett használhatjuk még a FLIR változó intenzitású MSX (többspektrumú dinamikus képalkotó) technológiáját, ami körvonallal teszi láthatóbbá a hőképek tárgyát.
 
Az alkalmazásban megadható bármilyen hőmérséklet (-20°C és +400°C között), és ha a kijelzőn valamely tárgy eléri ezt a tartományt, azt riasztással jelzi felhasználójának. Ez hasznos lehet többek között gépezetek, berendezések átnézésekor, vizsgálva, hogy elérték-e az adott hőfokot, vagy felhívja a figyelmet az átlagosnál magasabb testhőmérsékletre akár kerti sütögetés közben is. A felhasználási lehetőségek szinte végtelenek.
A hőkamerával figyelt terület skálázható és mozgatható, horizontálisan pedig 57 fokot képes rögzíteni. A hőmérséklet megjelenítésére 9 színpaletta áll rendelkezésre, az adatok pedig PDF fájlként is kimenthetőek.
 
 
 
A készülékház strapabíró alumíniumból készült, kijelzőjét pedig karcálló Corning? Gorilla? Glass 6 védi.
Két SIM kártyával is használható, memóriája pedig microSD kártyával bővíthető. Oldalán programozható gombot és ujjlenyomat-olvasót találunk. Éppen annyira bírja a strapát, ahogy ez egy Cat telefontól elvárható. Csúszásmentes fogású TPU gumis hátlapja ellenáll a kihívásoknak.
A hosszú munkanapokat a telefonnak is bírnia kell. Az optimalizált 4000 mAh-s akkumulátorral akár két napig is használhatod a telefont egy feltöltéssel.
A Cat phones -ra jellemző strapabírást az IP68 és MIL SPEC 810H szabványoknak való megfelelés biztosítja. Több alkalommal tesztelték 1, 8 m-es magasságból való leejtésre, minden oldalán és a sarkain is. Szigorú por- és vízállósági teszteknek vetették alá, így még szappanos, fertőtlenítős vízben is lemosható.
A Google Android Enterprise Recommended által támogatott készülék.
Ennek megfelelően a készülék olyan Android Enterprise funkciókat támogat, mint a zero touch, és megfelel számos, a Vállalati Mobilitás
Menedzsment által támasztott előírásnak. A Cat S62 Pro a megjelenéstől számított három éven* keresztül kap biztonsági frissítéseket, és legalább egy Android frissítést (Android 10-ről 11-re).
*Két évig 90 naponta érkezik biztonsági frissítés, a harmadik évben pedig a legfontosabb biztonsági frissítések érkeznek

Jelenlegi ára: 223 190 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 17:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése