2021. október 27., szerda

Az utolsó sziget - Gorsky, Bernard - Jelenlegi ára: 480 Ft

Az utolsó sziget - Gorsky, Bernard
Dél-tengeri ? szigetvilág. Mouli ? a térképen nem látható, apró korallzátony Új-Kaledónia és az Új-Hebridák között. Vihar a nyílt tengeren. A korallszigetek közt kis hajó keres menedéket. Hatalmas hullámok lepik el a partot. Ide-oda himbálják a lehorgonyzott hajót. A legénység várakozik.
Ötven óra telik el. A vihar elül. A napfény és a nyugalom visszatér. Egy férfi csónakba ül és partra száll ? egyedül. Hamarosan visszatér a hajóra. A kapitányhoz fordul, akitől a hajót bérelte:
? Itt maradok.
? Itt? Megőrült? Itt nincs semmi.
? Nekem épp elég!
? Csak nem gondolja komolyan? Hisz? egyetlen fehér ember sincs itt.
? Hát aztán! Itt leszek én!
A férfi író. A nyugalmat és derűt, amit hiába keresett Polinéziában és Új-Kaledóniában, megtalálta itt.
Így fedezte fel Bernard Gorsky Mouli szigetét. Az Utolsó Sziget kétszáz lakója egytől egyig jóindulatú, nyíltszívű. Szokásaik, életmódjuk csodálatos, társadalmi rendjük emberséges.
Az író megtalálta a forrást. Az ember a paradicsomot. Minek írni? Nem elég, ha az ember egyszerűen él ? itt? Gorsky sokáig meditál ezen.
Azután visszatér benzingőzös hazájába, és megírja Az Utolsó Szigetet.
Sorozatcím:: Világjárók 76.
Fordítók: Terényi István
Borító tervezők: Szvoboda Gabriella
Kiadó: Gondolat Kiadó
Kiadás éve: 1970
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Athenaeum Nyomda
Kötés típusa:: félvászon, kiadói papírborítóban
Terjedelem: 206 oldal + 28 oldal fekete és 16 oldal színes mel
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 14. 00cm, Magasság: 20. 00cm
Súly: 0. 30kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**120213632**)]

Jelenlegi ára: 480 Ft
Az aukció vége: 2021-10-28 05:58 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése