2022. december 28., szerda

Borostyán(borostyánfal-zöldfal) Hedera helix magok!5db mag Örökzöld! - Jelenlegi ára: 850 Ft


Borostyán(borostyánfal-zöldfal) Hedera helix magok! 5db mag
Az aukció tárgya 5db mag!
Kiválóan alkalmas kerítések, épületek, fák, befuttatására, valamint talajtakaró növényként is megállja a helyét,  mivel támaszték híján a talajt fedi be.
Dézsában is nevelhető, készíthető belőle mobil kitakaró .
Örökzöld cserje, levelei 4– 8 cm hosszúak, 3– 10 cm-es nyéllel.
A léggyökerekkel kapaszkodó szárakon a fiatal levelek tenyér alakú árnyéklevelek, a közvetlen napfénynek kitett, virágzó, termékeny szárakon a kifejlett levelek szív alakúak,  fénylevél típusúak.
Kúszó növekedésű, örökzöld növény.
A borostyán, napostól az árnyékosig bármilyen fekvésbe ültethető, legjobban a félárnyékos helyet szereti.
alajok közül legjobban a jó vízáteresztő képességű, tápanyagban gazdag üde talajokat kedveli,  de átlagos kerti talajokban is szépen fejlődik.
Fontos tudnivalók:
Kapcsolattartás  e-mailben!
Minden levelet megválaszolunk kivétel nélkül, viszont telefonhívást nem tudunk minden esetben fogadni, ráadásul az  e-mailben minden információ megmarad, így kérjük a kapcsolattartás e-mailben történjen.
Postázás:
Mindig előre utalás után! Utánvéttel nem postázunk!
A termékeket csak is ajánlva postázzuk, így garanciát tudunk rá vállalni, esetlegesen ha elveszik, ez esetben újra kipostázzuk a kedves vásárlónak.
Termék összevárás megoldható, fontos több termék vásárlásánál csak egyszeri postaköltség kerül felszámolásra, annak ellenére, hogy a vatera rendszere minden megvásárolt termékhez felszámolja.
Bővebb információért kérdezzen bátran, köszönöm, hogy meglátogatott!
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!


Jelenlegi ára: 850 Ft
Az aukció vége: 2022-12-29 02:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése