2020. július 2., csütörtök

DRÁMÁZZUNK! - DRÁMAJÁTÉKOK, SZÍNDARABOK ÉS MONOLÓG - Jelenlegi ára: 1 980 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
14392
MEIGHAN, JULIE
DRÁMÁZZUNK! - DRÁMAJÁTÉKOK, SZÍNDARABOK ÉS MONOLÓGOK
Drámázzunk! című kötetünk angol és részben magyar nyelvű drámajátékok gyűjteménye: szerepjátékokat, színdarabokat, játékos ötleteket, dalokat, verseket, monológokat foglal magában.
Számos kreatív ötletet kínál a nevelők, tanárok, csoportvezetők és más, kisgyerekekkel foglalkozó szakemberek számára, így hasznos segédanyag lehet óvodások iskolai felkészítésében, illetve az általános iskola alsó tagozatában, a hivatalos tanórákon éppúgy, mint kisebb közösségekben, szakköri foglalkozásokon vagy terápiás csoportokban.
A játékok és szövegek korcsoport, illetve nyelvismeret szerinti felosztását mellőztük, hiszen ez nagyban függ attól, hogy az adott közösség mikor kezdett el ismerkedni az angol nyelvvel.
A jól áttekinthető könyv három nagy részből áll: Drámajátékok, Színdarabok, Monológok.
Az első részben felvonultatott, 8 tematikus alfejezetbe (például Bemelegítő játékok, Kooperációs játékok, Figyelemfejlesztő játékok stb. ) sorolt 74 drámajáték szövegét az angol mellett magyar nyelven is megadtuk, így nem csak az angol nyelvű oktatásban alkalmazhatók, és minden óvodás és kisiskolás korú gyermek számára érthetők és élvezhetők.
A második és harmadik rész dramatizált szövegei ellenben már feltételeznek némi nyelvtudást és olvasási készséget.
Az Írországban élő szerző, Julie Meighan, korosztályra való tekintet nélkül tart drámafoglalkozásokat, illetve egyetemi szinten oktatja a drámapedagógia módszertanát.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 1 980 Ft
Az aukció vége: 2020-07-02 12:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése