2020. május 29., péntek

Liss O2 oxigénszifon + 48 db patron SZÁLLÍTÁS FOXPOST AUTOMATÁBA INGYENES - Jelenlegi ára: 39 000 Ft

http: //www. pentaqua. eu/oxigenszifon_m59hu. html
A képeken látható, kiváló állapotban. Néhány patron van felhasználva a 48 darabból, a többi töltött állapotú.
OXIGÉNSZIFON
Oxigénes víz az egészségünkre!
Miért vásárolna boltokban kapható Oxigénes vizet, mikor lehet saját készüléke, amivel bármikor bármennyi oxigénes vizet állíthat elő a legjobb minőségben?
A gázt tartalmazó oxigénpatronok, minimum 2000 milligramm!,  nagy tisztaságú oxigént tartalmaznak. Érdemes összehasonlítani más oxigénesnek nevezett palackozott italokkal, mert azok lényegesen kevesebb oxigént tartalmaznak. A palackozott, oxigénnel dúsított vizek állásukban sok oxigént vesztenek, míg a ez a termék lehetővé teszi a friss oxigénes víz előállítását, és azonnali, frissen fogyasztását.
IVÓVÍZ + OXIGÉN = OXIGÉNES VÍZ
A nagy tisztaságú oxigénnel túltelített víz fogyasztásának 20 előnye:
 
 A gyomorba juttatott molekuláris oxigén révén, a szövetek oxigéntartalmának növekedési sebessége, a légzéssel történő betáplálással szemben, hozzávetőlegesen tízszeres. (A testi fáradtság elsősorban az izmok oxigéntáplálásának elégtelensége; a hemoglobin oxigénadóssága miatt következik be. Nagy testi megterhelés esetén a légzés útján történő véroxigéntelítés a tüdő teljesítőképességének behatároltsága, vagy/és a légköri levegő esetenként csökkent oxigéntartalma következtében, elégtelen lehet. Ilyenkor a vér oxigénszintje, az izomsejtek helyreállítási folyamataihoz képest alacsony. )
Gyorsan növelheti a vér oxigénszintjét, ezért rövid időn belül megszüntetheti a vér oxigénadósságát: a hipoxiás állapotot.
Serkentheti az izmokban a redox folyamatok helyreállítását.
Intenzív, megerőltető tréninget követő véroxigén-telítettség 90%-ról 96. 7%-ra 2 óra pihenő helyett, lényegesen rövidebb idő alatt helyreállhat.
Nyugalmi pulzus lényegesen gyorsabban helyreállhat.
Nyugalmi állapotban, a plasztikus feszültség és feszített izmoknál a kontraktil feszültség, rövid idő alatt lényegesen csökkenhet, míg az italt nem fogyasztott sportolóknál 2 óra után az izomfeszültségi értékek emelkedettek maradnak.
Hajszálerekben serkentheti a mikrokeringést.
Szénmonoxid-mérgezés esetén életmentő lehet.
Sugárterápia kiegészítése daganatos betegek számára.
Javíthatja a kollagén újraképződését.
Javíthatja a fizikai teljesítőképességet.
Az anaerob anyagcsere és a vérkeringés kedvezőbben alakulhat.
A máj szabad oxigéntartalma 43%-kal nőhet a belégzéshez képesti 8% helyett.
A májban fokozhatja az enzimek aktivitását.
Fokozhatja a máj méregtelenítő aktivitását.
Feltöltheti az oxigénraktárakat.
Tejsav-szint csökkenés gyorsulását okozhatja fizikai terhelést követően.
Fokozhatja a szellemi frissességet és teljesítőképességet.
Javíthatja az általános állapotot, megkönnyítheti azon betegek mozgását, akik tüdő és szívasztma, szívkoszorúér-szűkület, billentyűzavar és vérszegénységben szenvednek.
Védőitalként is funkcionál nehéz, fizikai munkát igénylő, valamint gázos, gőzös, poros, szennyezett levegőjű munkahelyeken.


Jelenlegi ára: 39 000 Ft
Az aukció vége: 2020-05-29 13:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése