2020. május 24., vasárnap

Vissza a 80-as évekbe, igazi retro érzés! Hot-dog készítő - Új! - Jelenlegi ára: 8 500 Ft


    
Üdvözöllek!  
Rengeteg márkás holminktól válunk meg. A termékeim kizárólag újak vagy újszerűek; de a használtként hirdetett ruháim is hibátlan- vagy nagyon jó állapotúak - nem bolyhosak, folt- és szakadásmentesek! Mindent kimosva, kivasalva postázok!
Vissza a 80-as évekbe, igazi retro érzés!!!
Szeretnél egyedi hot-dogot, saját ízlés szerint?
Ezzel a manuális hot-dog készítővel könnyen elkészítheted! Alkalmazható villanytűzhelyen, rezsón, gáztűzhelyen, hagyományos tüzelésű tűzhely lapján, szabad tűzön.
Nem igényel különösebb szakértelmet. A különböző stanglik, kiflik egyik végét levágjuk és lassan ráhúzzuk a már meleg tüskére. Pár perc és kész. Bele a virsli, főtt kolbász és az ízesítők.
Tisztítása egyszerű.
Anyaga rozsdamentes acél.
Retro dizájn, legalább 30 éve (! ) megvan, de mivel 2 db van belőle, ez még nem volt használva. Nem sok lehet már belőle, pláne új állapotban! : -)
Méretek:
- körlap átmérő: 13 cm
- tüske: 14 cm
- fogóval hossza: 29 cm
A fotók az eladásra kínált termékről készültek.
A próbababa S-es méretű, az ennél nagyobb méretű ruhák össze vannak fogva hátul és minden bizonnyal felvéve rövidebbek lesznek - ezt kérlek vedd figyelembe vásárláskor!
Minden nap új termékeket töltök fel! Ha szeretnél összevárni és spórolni a postaköltségen, akkor ajánlom szíves figyelmedbe a GALÉRIÁMAT!  
Köszönöm, hogy benéztél hozzám, további szép napot kívánok! : -)


Jelenlegi ára: 8 500 Ft
Az aukció vége: 2020-05-25 09:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése